| |
monia8366 | 03.09.2013 00:18:25 |


Grupa: Administrator 
Lokalizacja:: Częstochowa
Posty: 4644 #1589737 Od: 2013-3-21
| Z chęcią wypróbuję czegoś nowego a że w środę u mnie ubój koziołków chcę zrobić kiełbasę. Z koziny jeszcze nie robiłam dlatego trochę obawiam się suchości wędliny. Myślę że proporcja 1:3 tłuszczu typu słonia i podgardle wystarczy ale może ktoś z was ma większe doświadczenie w kiełbasianych przebojach to z chęcią poczytam. _________________ http://powr-t.blogspot.com/ |
| |
Electra | 06.04.2025 13:19:37 |

 |
|
| |
Krzysztof | 03.09.2013 08:00:26 |

Grupa: Użytkownik
Posty: 393 #1589771 Od: 2013-3-20
| Naprawdę nikogo nie chcę otruć.Mięso mieliłem na grubym sitku i dodawałem świeżego boczku.Reszta jak przy kiełbasie. Smacznego. |
| |
monia8366 | 03.09.2013 09:39:51 |


Grupa: Administrator 
Lokalizacja:: Częstochowa
Posty: 4644 #1589809 Od: 2013-3-21
|
TYLKO ZAREJESTROWANI I ZALOGOWANI UŻYTKOWNICY WIDZĄ LINKI » DARMOWA REJESTRACJA
znalazłam o to taki przepis i z tego skorzystam. Zobaczmy jak będzie smakowało  _________________ http://powr-t.blogspot.com/ |
| |
Pike | 03.09.2013 19:59:10 |

Grupa: Użytkownik
Lokalizacja:: Gorce
Posty: 107 #1590477 Od: 2013-5-13
| A z samego koziego mięsa robił ktoś kiełbase? |