Jogurt z koziego mleka
Lusia inkubator to ... dobra rzecz! lol
Niestety, trochę Ciebie rozczaruje zakręcony , eksperymentowałam ze swoim jogurtem, próbowałam zaszczepiać, tak jak piszesz, kilka razy swoim ale niestety za każdym razem wychodził rzadszy i jakiś, niby kwaśniejszy. Dla tego zrezygnowałam z tych eksperymentów i za każdym razem dodaje kupczy i trochę swojego ( jak mi M. nie wyżłopie bardzo szczęśliwy ).

Duży jogurt - 400 ml. kupuję jogurt naturalny BIELUCH, nie wiem gdzie mieszkasz, ja pomiędzy Włodawą a Chełmem. Bieluch to produkt, można powiedzieć - lokalny, z Chełmskiej mleczarni.

Też myślałam nad tym, jak zagęścić jogurt, myślałam - myślałam i nic nie wymyśliłam! Może Tobie się uda. A może dodawać kilka łyżek mleka w proszku? To tak, po prostu głośno myślę.


  PRZEJDŹ NA FORUM